Ik zoek een date: Voor een spannend Afspraakje of voor een leuke Date. Hier vind iedereen een date die bij je past.
Duizenden dating profielen van Hollandse vrouwen die op zoek zijn naar een spannende date.

Ben jij op zoek naar een leuke en vooral een spannende date? Maar je wilt niet onnodig vast zitten aan een abonnemend of telefoon kosten. Dan zit je bij Ik zoek een date.org aan het juiste adres. Hier vind je snel en overzichelijk leuke profielen van mannen en van vrouwen. Op Ikzoekeendate.org kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kunt u het contact in uw eigen tempo opbouwen. Door de berichten te versturen blijft u anoniem zolang u dit wilt: u houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer u toe bent aan een eventuele afspraak. Door berichtjes te versturen zie je in een oogopslag wat iemand leuk vindt. Zo heb je altijd iets om over te praten.

Dating menu

Leuke dating sites.


Persoonlijke profielen.
+ Chantal 27 jaar.
+ Angela 59 jaar.
+ Samantha 36 jaar.
+ Moniek 22 jaar.
+ Jeanette 46 jaar.
+ Twijfelaartje 26 jaar.


Dating toppers.


Profielpagina van Jeanette.

Profielpagina van Twijfelaartje

Mijn foto's
Ik vind het zo zoetjes aan tijd voor een nieuwe vlam in mijn leven. Mijn voorkeur gaat uit naar mannen die mij doen lachen en het gevoel geven dat ik geliefd ben. Een lieve man die mij het gevoel geeft dat ik de mooiste en liefste van de hele wereld ben. ;-) Ik wil je graag beter leren kennen. Schrijf me een leuk berichtje en we zien wel hoe het loopt.

Naam: Twijfelaartje

Leeftijd: 29 jaar

Actief sinds: 21-01-2011

Geslacht: vrouw

Land: Nederland

Provincie: Groningen

Woonplaats: Leek

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: gezet

Oogkleur: blauw

Haarkleur: bruin

Opleiding: middelbare school

Roken: Nee

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Velen. 

Over mij:
Ik ben een echte Weegschaal. Altijd op zoek naar evenwicht en harmonie. Ik hou er niet van om onder druk gezet te worden. Een Weegschaal wikt en weegt. Een twijfelaartje dus. Ik kom daardoor soms besluiteloos over maar eigenlijk probeer ik gewoon heel goed af te wegen wat de beste beslissing is. Ik ben tactvol, meegaand, aardig, zachtmoedig, vredelievend, bemiddelend, gemakzuchtig, frivool, manipulatief, vleierig, conflict ontwijkend en flirterig. ;-) Ik ben hier lid geworden samen met mijn vriendinnetje maalik89, wij houden allebei erg van uitgaan en hebben elkaar beloofd dat ook soms te blijven doen als een van ons of als we beide een relatie hebben. Ga je met ons mee? Kun je hier wat mee?

Over jou:
Ik zoek een serieuze, lieve, romantische, volwassen man die zijn mannetje staat en een eigen mening heeft. Om samen iets op te bouwen. Ik heb inmiddels genoeg gedate en ben de dates die ik oppik uit een kroeg echt zat!...

Dating toppers.

Welkom bij Leuke dames die willen e-mailen of online flirten.


 

© 2010 - 2017 Ikzoekeendate.org
MBEW internet. Alle rechten gereserveerd.